20220428th_ 24253

Interesse­register

Vi rekrutterer mennesker med spesialisert kunnskap fra vidt forskjellige fagfelt, fordi vi tenker at det gjør oss aller best i stand til å løse de komplekse og samfunnsviktige oppdragene våre.

Etterretningstjenesten er alltid ute etter de som brenner for faget sitt. Vi rekrutterer mennesker med spesialisert kunnskap fra vidt forskjellige fagfelt, fordi vi tenker at det gjør oss aller best i stand til å løse de komplekse og samfunnsviktige oppdragene våre. Derfor vil du kunne møte både ingeniører, antropologer, selvlærte hackere, militære, statsvitere, språkkyndige og matematikere i gangene hos oss. 

Meld din interesse

Å melde din interesse til oss er helt uforpliktende. For at vi skal kunne forstå hvor du potensielt kan passe inn hos oss, vil du bli bedt om å oppgi statsborgerskap, type bakgrunn og interesseområdene dine før du laster opp din CV og eventuelt en kort, åpen søknad.

Hvordan bruker vi informasjonen?

Vi vil kun bruke informasjonen din til å vurdere din kompetanse opp mot relevante stillinger hos oss. Ut fra våre rekrutteringsbehov vil vår grad av direkte kontakt med deg variere. Av den grunn er det derfor viktig at du fortsetter å holde øynene åpne for utlysninger fra oss, slik at du kan vurdere  de stillingene som fanger oppmerksomheten din.

Meld din interesse
Registrer deg i vårt i vårt interesseregister.