Personvern

Personvern på etterretningstjenesten.no

Etterretningstjenesten er en del av Forsvaret og følger derfor samme retningslinjer for personvern på etterretningstjenesten.no, som på forsvaret.no.

Det er mulig å besøke nettstedet, og kun velge å bruke nødvendige informasjonskapsler. Statistikkverktøy og videotjenester kan skrus på etter brukerens ønske og behov.

Forsvarets personvernerklæring
Les Forsvarets personvernerklæring på forsvaret.no.
Endre informasjonskapsler
Endre innstillinger for informasjonskapsler på etterretningstjenesten.no.

Informasjonskapsler på etterretningstjenesten.no

 1. Forsvaret innhenter besøksstatistikk ved bruk av informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre. Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics for å analysere trafikken på nettsiden vår. Informasjonen bruker vi til å forbedre og videreutvikle nettsidene. Google Analytics anonymiserer IP-adressene.

  Ved første besøk på nettsidene våre vil du kunne velge å fortsette, eller å slå av statistikk-informasjonskapslene våre ved å klikke tilpass cookies. Disse innstillingene kan du endre senere ved å gå inn på «endre informasjonskapsler».

 2. Vi bruker to ulike videospillere på etterretningstjenesten.no.

  YouTube

  For å kunne se disse videoene, må du akseptere YouTube-informasjonskapsler. Dette kan du gjøre ved første besøk av nettsiden, eller ved å endre informasjonskapsler senere.

  Les mer i YouTubes retningslinjer for personvern.

  Qbrick

  For videoinnhold som krever ekstra tilpassing, bruker vi Qbrick. Qbrick bruker informasjonskapsler for å kunne vise videoinnholdet riktig på nettsiden.

 3. Etterretningstjenesten benytter tredjepartsløsningen Webcruiter til søknad på sivile stillinger under området «jobb» på etterretningstjenesten.no. Webcruiter er ikke en del av forsvaret.no og har sin egen personvernerklæring.

 4. Om du kontakter Etterretningstjenesten på en e-post-adresse, må du ikke sende sensitive eller fortrolige opplysninger i vanlig e-post.